AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sinek görmek

Kahve falında yeşil sinek görmek

Kahve falında yeşil sinek görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hayra ve esenliğe işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sinek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Kahve falında büyük yeşil sinek görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sinek görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette sinek görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, rızkında ve malından olacağına delalettir.

Kahve falında çok sayıda sinek görmek büyük bir özgüven kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şekerin içinde sinek görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sinek ilacı görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sinek tutmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, gereken sabrı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında evde sinek görmek hanenizde bolluk olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir