AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yeşil sinek görmek

Kahve falında büyük yeşil sinek görmek

Kahve falında büyük yeşil sinek görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, rızık elde edeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kazancının günden güne düşeceğine yorulur.

Kahve falında büyük yeşil sinek gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Kahve falında büyük yeşil sinek görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sinek görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kara sinek görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sinek öldürmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük siyah sinek görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sinekler görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında büyük sinek görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, istediği yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sinek görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir