AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerin içinde sinek görmek

Kahve falında şekerin içinde sinek görmek

Kahve falında şekerin içinde sinek görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şekerin içinde sinek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında şekerin içinde sinek görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde sinek görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, bekarlar için evlenmeye delalet eder.

Kahve falında yemek içinde sinek görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında süt içinde sinek görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurdun içinde sinek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çayın içinde sinek görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde kara sinek görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde sinek görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir