AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde sinek görmek

Kahve falında evde sinek görmek

Kahve falında evde sinek görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde sinek gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Kahve falında evde kara sinek görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evi sinek bastığını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında evde sinekler görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Kahve falında evde çok sinek görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde sinek görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında evden sinek kovmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda sinek görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir