AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze tarlası görmek

Kahve falında sebze tarlası görmek

Kahve falında sebze tarlası görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, solan yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze tarlası gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze tarlası görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada sebze toplamak mutluluğun kapıyı çalacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sebze tarlası sulamak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek hayatının adeta cennete döneceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında sebze meyve bahçesi görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezik sebze görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir