AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sebze satın almak

Kahve falında yeşil sebze satın almak

Kahve falında yeşil sebze satın almak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sebze satın almak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında yeşil sebze satın almak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sebze meyve satın almak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında sebze satın almak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sebzeler almak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze almak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sebze görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir