AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saçlı kadın görmek

Kahve falında yeşil saçlı kadın görmek

Kahve falında yeşil saçlı kadın görmek neşesini kaçıracağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil saçlı kadın gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil saçlı kadın görmek işlerin düzeleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil elbise giyen kadın görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil başörtülü kadın görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil eşarplı kadın görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil elbiseli kadın görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir