AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elbise giyen kadın görmek

Kahve falında yeşil elbise giyen kadın görmek

Kahve falında yeşil elbise giyen kadın görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise giyen kadın gördüyseniz:

  • Size yöneltilen eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

Kahve falında yeşil elbise giyen kadın görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbiseli kadın görmek onunla yeniden kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kara elbiseli kadın görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında kadın elbisesi giydiğini görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının kırmızı elbise giydiğini görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, canının kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kadın elbisesi giymek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işarettir.

Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir