AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elbiseli kadın görmek

Kahve falında yeşil elbiseli kadın görmek

Kahve falında yeşil elbiseli kadın görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elbiseli kadın gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil elbiseli hamile kadın görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil elbiseli kadın görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elbise giyen kadın görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında elbiseli kadın görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kadın elbisesi giymek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz elbise giyen kadın görmek birçok iş kapısının açılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işarettir.

Kahve falında kadın kırmızı elbise giymek zorluklarını aşmayı bileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın elbisesi giyen erkek görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir