AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sabun görmek

Kahve falında yeşil sabun görmek

Kahve falında yeşil sabun görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, güç ve kudret kazanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil sabun gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil beyaz sabun görmek refahının ve varlığının artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil sabun görmek beden sağlığının zarar göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek rızkın ve kısmetin artacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla yıkamak onun istediği yoldan gideceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden yeşil sabun almak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli sabun görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir