AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli sabun görmek

Kahve falında yeşil renkli sabun görmek

Kahve falında yeşil renkli sabun görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, torunlarına dahi yeteceğine, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli sabun gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Kahve falında yeşil renkli sabun görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk sabun görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, güzel davetler alacağına yorulur.

Kahve falında renk renk sabun görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında renkli sabun görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli sabunlar görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sabun vermek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sabunla yıkanmak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir