AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sabahlık giymek

Kahve falında yeşil sabahlık giymek

Kahve falında yeşil sabahlık giymek kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil sabahlık giymek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sabahlık giymek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işarettir.

Kahve falında kırmızı sabahlık giymek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe sabahlık giymek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi sabahlık giymek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sabahlık görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına yorulur.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında bayram sabahı görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında sabah namazı için abdest almak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir