AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe sabahlık giymek

Kahve falında pembe sabahlık giymek

Kahve falında pembe sabahlık giymek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin rahat nefes alacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe sabahlık giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Kahve falında pembe sabahlık giymek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe sabahlık görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi sabahlık giymek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sabahlık giymek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabahlık giymek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına alamet eder.

Kahve falında sabahlık görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah ezan duymak kolaylığa kavuşacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabah ezanı görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir