AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sabahlık giymek

Kahve falında kırmızı sabahlık giymek

Kahve falında kırmızı sabahlık giymek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, borçlarını ödeyeceğine, bir şeyden zarar görmeye yorulur.

Kahve falında kırmızı sabahlık giymek gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Kahve falında kırmızı sabahlık giymek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı sabahlık görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe sabahlık giymek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Kahve falında mavi sabahlık giymek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında yeşil sabahlık giymek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sabah ezanından korkmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, onların güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sabahlık görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında sabah namazı kıldırmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir