AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram sabahı görmek

Kahve falında bayram sabahı görmek

Kahve falında bayram sabahı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram sabahı gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Kahve falında bayram sabahı görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, paslı bir çiviye basabileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil sabahlık görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah güneşini görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı sabahlık giymek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabah namazı kılmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sabah namaz görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabah namazı duymak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında bordo sabahlık görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir