AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sabahlık görmek

Kahve falında yeşil sabahlık görmek

Kahve falında yeşil sabahlık görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, şansın kaçacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sabahlık gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sabahlık giymek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sabahlık görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabah ezan okunduğunu duymak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında sabah abdest almak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Kahve falında gecelik sabahlık görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabah namazı görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabah yıldız görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabah namazına kalktığını görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir