AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk tesbih görmek

Kahve falında sarı renk tesbih görmek

Kahve falında sarı renk tesbih görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, güzel bir evliliğe, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sarı renk tesbih gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Kahve falında sarı renkli tesbih görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk tesbih görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi imkânlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında renkli tesbihler görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk tesbih görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok iyi şeylere inanılır.

Kahve falında siyah renkli tesbih görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli tesbih görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı tesbih görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir