AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkli tesbih görmek

Kahve falında siyah renkli tesbih görmek

Kahve falında siyah renkli tesbih görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine alamet eder.

Kahve falında siyah renkli tesbih gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Kahve falında siyah renkli tesbih görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli tesbih görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli tesbihler görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk tesbih görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk tesbih görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında renkli tesbih görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli tesbih görmek işlerin yolundan çıkacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah tesbih görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir