AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli meyve görmek

Kahve falında yeşil renkli meyve görmek

Kahve falında yeşil renkli meyve görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli meyve gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Kahve falında yeşil renkli meyve görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli meyve yemek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı renkli meyve görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renkli meyve görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında renkli meyveler görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir