AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli meyveler görmek

Kahve falında renkli meyveler görmek

Kahve falında renkli meyveler görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli meyveler gördüyseniz:

  • Maddi konularda da şanslısınız.

Kahve falında yeşil renkli meyve görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkli meyve görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında renkli meyveler görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında sarı renkli meyve görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli meyve yemek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında meyve seçmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve çayı içmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide meyve yemek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir