AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri renkli güvercin görmek

Kahve falında gri renkli güvercin görmek

Kahve falında gri renkli güvercin görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, geriye doğru gideceğine, övgü dolu sözler duyacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında gri renkli güvercin gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Kahve falında gri renkli güvercin görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri renk güvercin görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri güvercin görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, keyfe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gri güvercin yakalamak kendi işinin sahibi olunacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında gri güvercinler görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri renk kumaş görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bunalıma gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renk takım elbise görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kişiye hep umut olacağına yorulur.

Kahve falında gri renk ayakkabı görmek dinden çıkacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir