Kahve falında yeşil gül görmek

Kahve falında yeşil gül görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gül gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Kahve falında yeşil gül almak malını ve canını emniyete alacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil gül görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli gül görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil gül vermek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gül koklamak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında gül bahçesi görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane gül görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir