AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır boru görmek

Kahve falında bakır boru görmek

Kahve falında bakır boru görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, tartışma yaşayacağına, hastalıkların uzak duracağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında bakır boru gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında bakır boru görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kulluk derecesinin artmasına yorulur.

Kahve falında boru anahtarı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, fakirliğinin biteceğine yorulur.

Kahve falında soba ve boru görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soba ve borusunu görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında boru açmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusu silkelemek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında plastik boru görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soluk borusu görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir