AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır bilezik takmak

Kahve falında bakır bilezik takmak

Kahve falında bakır bilezik takmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, rahatlığa erileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır bilezik takmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında bakır bilezik takmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır bilezik görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır yüzük takmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya rivayet eder.

Kahve falında birisine altın bilezik takmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasına bilezik takmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, namının yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok bilezik takmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ince bilezik takmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir