Kahve falında başkasına bilezik takmak

Kahve falında başkasına bilezik takmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, dertlerin günden güne artacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına bilezik takmak gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Kahve falında plastik bilezik takmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bilezik takmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli bilezik takmak ortak işlere gireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde bilezik takmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük takmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çok altın bilezik takmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir