AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk kalem görmek

Kahve falında yeşil renk kalem görmek

Kahve falında yeşil renk kalem görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, el açmayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk kalem gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında yeşil renk kalem görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kalem görmek kişinin her türlü zenginliğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kalem almak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, huşu içinde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renkli kalem görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalettir.

Kahve falında turuncu renk kalem görmek kısmetlerin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir