AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli kalem görmek

Kahve falında sarı renkli kalem görmek

Kahve falında sarı renkli kalem görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli kalem gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında sarı renk kalem görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renkli kalem görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Kahve falında renkli kalem görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli kalem almak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kalem görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli kalem görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkli kalem görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir