AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli kalem görmek

Kahve falında yeşil renkli kalem görmek

Kahve falında yeşil renkli kalem görmek işten yana şansının açık olacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kalem gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Kahve falında yeşil renk kalem görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli kalem görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında renkli kalem almak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli kalem görmek yeni adımlar atacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek kötü sözler duylacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli boya kalemleri görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Kahve falında sarı renk kalem görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir