AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kalem almak

Kahve falında renkli kalem almak

Kahve falında renkli kalem almak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kalem almak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında turuncu renk kalem görmek çok zor günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kalem görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk kalem görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında renk renk kalem görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında renkli boya kalemleri görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında renkli kalem almak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renkli kalem görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir