AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah piton yılanı görmek

Kahve falında siyah piton yılanı görmek

Kahve falında siyah piton yılanı görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah piton yılanı gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında siyah piton yılan görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah piton yılanı görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda piton yılanı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında sarı piton yılan görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü piton yılanı görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hayalkırıklığı duyacağına işarettir.

Kahve falında evinde piton yılanı görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir