AnaSayfa / Genel / Kahve falında piton yılan görmek

Kahve falında piton yılan görmek

Kahve falında piton yılan görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, küfürlü söze, maddi konularda zayıf düşeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında piton yılan gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Kahve falında sarı piton yılanı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında piton yılan görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Kahve falında siyah piton yılan görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş piton yılanı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde piton yılanı görmek rakiplerini yeneceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, anne babaya müjde verileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük piton yılanı görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir