AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil piton yılan görmek

Kahve falında yeşil piton yılan görmek

Kahve falında yeşil piton yılan görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil piton yılan gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah piton yılanı görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev piton yılanı görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulur.

Kahve falında sarı piton yılan görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz piton yılanı görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında suda piton yılanı görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında siyah piton yılan görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir