AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızartılmış patates görmek

Kahve falında kızartılmış patates görmek

Kahve falında kızartılmış patates görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bazen fakirlik görüleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızartılmış patates gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kızartılmış patates yemek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek huzursuzlukların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış patates görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi kızartıp yemek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış biber yemek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kızartılmış yumurta görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış balık görmek itibar kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış yeşil biber görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir