AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pantolon aldığını görmek

Kahve falında yeşil pantolon aldığını görmek

Kahve falında yeşil pantolon aldığını görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil pantolon aldığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında yeşil pantolon aldığını görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi pantolon aldığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon aldığını görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek insanlara yardım edeceğine, hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk pantolon görmek daha büyük adımlar atılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir