AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, rütbesinin yükseleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yeni pantolon aldığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pantolon aldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon satın aldığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi pantolon aldığını görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek üzüntülerinin biteceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon aldığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni pantolon görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeni kot pantolon almak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir