AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya pamuk ekmek

Kahve falında tarlaya pamuk ekmek

Kahve falında tarlaya pamuk ekmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya pamuk ekmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında tarlaya pamuk ekmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, namaz kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlası görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada pamuk görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir