AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımsız el görmek

Kahve falında bakımsız el görmek

Kahve falında bakımsız el görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında bakımsız el gördüyseniz:

  • Bilginizi önemli amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında bakımlı el görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında bakımsız el görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakımsız saç görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında eve bakım yapmak istediği gibi alışverişe gideceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze bakım yapmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini bakımsız görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yoğun bakımda görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak şeytana uyacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir