AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımsız saç görmek

Kahve falında bakımsız saç görmek

Kahve falında bakımsız saç görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bakımsız saç gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Kahve falında bakımsız saç görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, hayırlı bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakımlı saç görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında saça bakım yapmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç bakımı yapmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç bakımı yaptırmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret eder.

Kahve falında annesini yoğun bakımda görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir