AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ot görmek

Kahve falında yeşil ot görmek

Kahve falında yeşil ot görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ot tutmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil otlar toplamak tatsızlıklar çıkacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ot yediğini görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil ot görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir