AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örtü görmek

Kahve falında yeşil örtü görmek

Kahve falında yeşil örtü görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, yardımının olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil örtü gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran yazılı yeşil örtü görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bir örtü görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil masa örtü görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil örtü görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek her anlamda feraha kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi yeşil örtülü görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir