AnaSayfa / Genel / Kahve falında yesil ormanlik görmek

Kahve falında yesil ormanlik görmek

Kahve falında yesil ormanlik görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yesil ormanlik gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Kahve falında ormanda uçmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda hayvan görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda korkmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında ormana gittiğini görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda tavşan görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda dolaşmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, büyük atılımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında ormandan odun kesmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Kahve falında ormandan odun toplamak ayrılanların kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir