AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda uçmak

Kahve falında ormanda uçmak

Kahve falında ormanda uçmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda uçmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında ormanın üstünde uçmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine delalet eder.

Kahve falında ormanda uçmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında orman üzerinde uçmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda yumurta toplamak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, şansın kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sisli orman görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil orman görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ormanı görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orman ve ağaç görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, işten yana şansının açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir