AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda tavşan görmek

Kahve falında ormanda tavşan görmek

Kahve falında ormanda tavşan görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, uzun yıllar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ormanda tavşan gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda tavşan görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında ormanın yandığını görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine inanılır.

Kahve falında orman ve deniz görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına işaret eder.

Kahve falında ormanda yeşillik görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında orman sulamak üzüleceğine ve kırılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ormanda ateş görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil orman ve su görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir