AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormana gittiğini görmek

Kahve falında ormana gittiğini görmek

Kahve falında ormana gittiğini görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, kazanç elde edeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ormana gittiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Kahve falında ormanda ev görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda odun kesmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanlık alan görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında ormanda olmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda saklanmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına yorulur.

Kahve falında ormanda atla gezmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında orman içinde su görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında orman içinde göl görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir