AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ördek görmek

Kahve falında yeşil ördek görmek

Kahve falında yeşil ördek görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, malların artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ördek gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Kahve falında yeşil ördek görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ördek avlamak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ördek yakalamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ördek yavrusu görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil başlı ördek görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında küçük ördek yavrusu görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir