AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ördek avlamak

Kahve falında yeşil ördek avlamak

Kahve falında yeşil ördek avlamak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ördek avlamak gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında yeşil ördek avlamak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ördek avlamak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabani ördek avlamak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında denizde ördek avlamak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ördek görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, hayır vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ördek yakalamak parasını dikkatli harcayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ördek yavrusu görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil başlı ördek görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir