AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ördek yakalamak

Kahve falında yeşil ördek yakalamak

Kahve falında yeşil ördek yakalamak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, o kişiye zararının dokunacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, doğru bir karar verileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil başlı ördek yakalamak sevinileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ördek yakalamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ördek yakalamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru ördek yakalamak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, nasiplerini alacağına işarettir.

Kahve falında suda ördek yakalamak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında canlı ördek yakalamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yabani ördek yakalamak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir