AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulun bahçesinde olduğunu görmek

Kahve falında okulun bahçesinde olduğunu görmek

Kahve falında okulun bahçesinde olduğunu görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hedeflerini tutturacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında okulun bahçesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Kahve falında okul bahçesi görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında okul bahçesini süpürmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalettir.

Kahve falında okulun bahçesinde olmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında okul bahçesinde olduğunu görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Kahve falında okul bahçesi süpürmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul bahçesinde namaz kılmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında okul bahçesinde olmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında okul bahçesi temizlemek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir