AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı nar toplamak

Kahve falında kırmızı nar toplamak

Kahve falında kırmızı nar toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük paralar kazanılacağına, yaralarına da merhem olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı nar toplamak gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı nar toplamak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taneli nar görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı nar taneleri görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil nar toplamak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine inanılır.

Kahve falında nar ve elma toplamak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında nar taneleri toplamak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir