AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek yemeği pişirmek

Kahve falında mercimek yemeği pişirmek

Kahve falında mercimek yemeği pişirmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek yemeği pişirmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Kahve falında mercimek yemeği pişirmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek pişirdiğini görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası pişirmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek kısmetinin açılacağına, her şeyin yenileceğine inanılır.

Kahve falında mercimekli pilav pişirmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek çorbası pişirmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek sorunsuz geçeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir